Vitalplus – din partner för bättre hälsa!

 Vitalplus – specialister på hälsokost

Sedan 2009 har Vitalplus levererat hälsokost av högsta kvalitet till svenska konsumenter. Vårt mål är att alltid ligga i topp när det gäller kvalitet, miljömedvetenhet och service. Därför har vi som ett av de första företagen i Sverige tagit fram en MSC miljömärkt Omega-3 som värnar om hållbart fiske och spårbarhet. Vitalplus är noga med att jobba efter de riktlinjer som myndigheterna sätter upp för tillverkning, försäljning och marknadsföring av kosttillskott.


 Trygg e-handel

Vitalplus är certifierade av Trygg e-handel. Bakom certifieringen står Svensk Distandhandel AB. Certifieringen är en kvalitetsstämpel som endast tilldelas e-handelsföretag som lever upp till högt uppställda krav för att skapa en trygg handel för konsumenter på internet. De grundläggande kraven är bland annat; tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart du som konsument vänder dig för att få hjälp vid reklamation eller retur av din produkt. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare ska du som konsument kunna lite på att du kan handla tryggt och säkert i websshoppen.


 Vitalplus en del av TradeCom Scandinavia AB

Vitalplus är ett varumärke och en del av TradeCom Scandinavia AB som är verksamt i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm men har även verksamhetsafilialer i Uddevalla, Västerås, Örebro, Karlstad, Uppsala och Varberg. Företaget grundades 2004 och 2009 lanserades Vitalplus med visionen att verka för bättre hälsa och välmående i Sverige.


 Produktion under läkemedelsförhållanden enligt GMP

Våra produkter tillverkas av certifierade läkemedelsföretag och följer samma höga krav som produktion av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i varje del av produktionen.

Vår målsättning är att arbeta miljöinriktat samtidigt som vi uppfyller GMP-kraven (Good Manufacturing Practice), HACCP och ISO 22000.


 Kontakta kundtjänst

Vitalplus kundtjänst har lång erfarenhet och svarar gärna på dina frågor gällande hälsokost. Vi kan även hjälpa dig med frågor gällande din prenumeration, reklamation och retur. Du kan informera om hur de olika kosttillskotten fungerar för dig och din situation. Självklart kan du även ringa in och beställa våra produkter. Du är varmt välkommen att kontakta kundtjänst.


Kundtjänst telefonnummer: 010-138 55 00

E-post: kundservice@vitalplus.se

Öppettider: 9 – 15 måndag – fredag.

OMEGA-3 MSC

Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3

Från 99 kr

D-VITAMIN

En riktig storsäljare och kundfavorit

Från 99 kr

VITALPLUSPAKET

Den optimala kombinationen

Från 149 kr