Därför bör du prenumerera

Som prenumerant får du ditt kosttillskott levererat snabbt och enklat direkt hem i din brevlåda. Vi levererar i rätt tid till rätt pris, på så sätt slipper du tänka på att köpa nytt i affären. Bekvämare och smidigare än så blir det inte. Dessutom visar det sig att de som prenumererar på kosttillskott har lättare att komma ihåg att regelbundet ta det om man jämför med de som köper det i butiken.

fördelar

Kundfördelar för dig som prenumerant:


+ Förmånligare pris


+ Du kommer lättare ihåg att ta dina kosttillskott.


+ Leverans direkt hem i brevlådan, fraktfritt.


+ Trevlig, kunnig och tillgänglig kundtjänst.


+ Roliga tävlingar med fina priser för dig som prenumerant.


+ Du får del av nyheter, recept, hälsotips och mycket mer före alla andra.Produktion under läkemedelsförhållanden enligt GMP


Alla våra produkter tillverkas av certifierade läkemedelsföretag och följer samma höga krav som produktion av läkemedel. Vi kvalitetssäkrar våra leverantörer och ser till att säkerhet och kvalitet kontrolleras noga i alla delar av produktionen. Vi strävar efter att arbeta miljöinriktat, samtidigt som vi uppfyller GMP-kraven (Good Manufacturing Practice), HACCP och ISO 22000.


MSC miljömärkt


Över hela värden har redan vi och tusentals andra yrkesfiskare ställt om till hållbart fiske. Nu är det hög tid att tänka på havens framtid. Vi som köper, äter och njuter av maten från havet. Välj alltid den blå fisken!


MSC:s standard för hållbart fiske berör tre områden som ett fiske måste klara för att bli certifierat: 1, Hållbara fiskebestånd. 2, 

Minimera påverkan på miljön. 3, God fiskeförvaltning.


Genom att välja Vitalplus MSC Omega-3 väljer du att stödja ett hållbart fiske och levande hav.

OMEGA-3 MSC

Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3

Från 99 kr

D-VITAMIN

En riktig storsäljare och kundfavorit

Från 99 kr

VITALPLUSPAKET

Den optimala kombinationen

Från 149 kr